31. Lowenfels & Lewis – Cum să faci echipă bună cu microbii. Ghidul grădinarului în rețeaua trofică a solului

Lowenfels & Lewis – Cum să faci echipă bună cu microbii. Ghidul grădinarului în rețeaua trofică a solului

colecția de Pedologie

190 pagini

*

Aceasta este cea mai completă carte de pe piață despre metodele biologice sau organice în horticultură… O recomandăm călduros tuturor grădinarilor, peisagiștilor și oricui are grijă de o grădină sau de o peluză„. (DrWeil.com News)

[Această carte] este obligatoriu de citit pentru orice grădinar care vrea să creeze o grădină sustenabilă și sănătoasă, fără chimicale„. (Virginian-Pilot)

„Este atât de palpitant faptul că revelațiile din această lucrare sunt doar vârful aisbergului în ceea ce privește această lume a solului microscopică și complexă, care se va dezvălui în următoarele decenii.” (The Oregonian)

„Dacă vrei să înțelegi cu adevărat cum funcționează solul și să înveți cum să-ți hrănești propriul pământ (și, implicit, plantele), există o carte excelentă care explică totul foarte bine și, de asemenea, explică și cum să faci compost și ceai de compost de calitate. Această carte este Cum să faci echipă bună cu microbii. Ghidul grădinarului în rețeaua trofică a solului”

„De ani de zile, ne gândim la „lanțurile trofice” din mediul înconjurător. Lowenfels și Lewis expun, însă, o idee și mai grozavă: „rețeaua trofică a solului”. Citește Cum să faci echipă bună cu microbii și păstreaz-o sau doneaz-o bibliotecii locale, astfel încât și alții să învețe despre acest mod uluitor de a cultiva legume, de a crește copaci sau de a crea peluze” (Detroit News)

„Desigur, este o carte despre grădinărit, dar are drama și suspansul unui thriller cu extratereștri… Citește această carte și nu vei mai privi niciodată solul cu aceiași ochi.” (B & B Magazine)

*

clic pe coperta de mai jos pentru a descărca gratuit cartea

***În ciuda ideii răspândite că „economisind hârtia, salvăm copacii” (ceea ce este adevărat când vorbim de mari consumatori – firme & corporații), TEI recomandă printarea cărților traduse. Mai ales deoarece cărțile pe hârtie rezistă mai mult și mai bine decât orice hard-disk. În plus, se pot citi și când nu e curent. Și se pot face cadou. 😉 ***

31. coperta lowenfels lewis

(versiunea pentru ecran –  9 MB)

Aici, versiunea pentru print – 45 MB.

Publicitate

4 gânduri despre &8222;31. Lowenfels & Lewis – Cum să faci echipă bună cu microbii. Ghidul grădinarului în rețeaua trofică a solului&8221;

  1. Unele se pot printa,unele nu.E vorba de aceeasi imprimanta.Oare ,care o fi fiind motivul?O sa incerc si cu ltele.E vorba de cartea cu nr.30 (Manual de compostare si vermicultra.Oricum va multumesc,pentru tot ceea ce faceti.

  2. Buna, imi pare rau sa vad ca v-ati oprit activitatea, as vrea tare mult sa o reluati. Munca care ati facuta este apreciabila si v-a multumesc pentru tot. Daca pot sa fac ceva sa reluati activitatea va rog sa ma anuntati.
    Multumesc.
    Cu stima Bogdan.

Comentează despre această carte

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s