14. G. K. Chesterton – Regulile normalității

G. K. Chesterton – Regulile normalității

colecția de Economie alternativă

132 pagini

„Societatea se bazează pe ideea că tranzitul și transportul rapide și regulate, schimbul perpetuu de produse și comunicarea neîntreruptă la mari distanțe – toate acestea ar fi cea mai economică și mai directă modalitate. Dar nu este deloc adevărat că, pentru un om care tocmai a cules un măr din livada lui, cel mai ieftin și mai rapid ar fi să îl trimită unei încărcături de mere pe un tren care aleargă ca fulgerul până la o piață din celălalt capăt al Angliei. 

Pentru un om care tocmai a cules un fruct dintr-un pom, cel mai ieftin și mai rapid este să-l ia și să-l bage în gură!”

Acest volum a fost realizat folosind programe pentru DTP și editare imagini create în regim de colaborare voluntară și distribuite gratuit (freeware & open-source).

Din acest motiv, este posibil ca unele programe de citire (de exemplu, Adobe Reader) să întâmpine dificultăți în navigarea în document. În acest caz, recomandăm testarea unor programe similare alternative (de exemplu, Evince, care se poate descărca gratuit de aici)

clic pe coperta de mai jos pentru a descărca gratuit cartea

14. coperta chesterton tei

(versiunea color pentru ecran  –  5 MB)

Aici, versiunea color pentru print – 9 MB.

Aici, versiunea alb-negru – 5 MB.

Un gând despre &8222;14. G. K. Chesterton – Regulile normalității&8221;

  1. Pingback: Recomand Carti din TEI – carti GRATIS cu Traduceri Ecologice Independente – publicatii despre agricultura ecologica, permacultura, arhitectura naturala, energii alternative, economie alternativa etc, pentru o societate mai buna (eco) | CE-I CU

Comentează despre această carte